Home sweet home

Home sweet home. De naam zegt het al! Thuis ben je toch het meest jezelf! Het kan zijn dat je het prettiger vindt om thuis advies van mij te krijgen.

Dat kan zijn omdat je dan meer op je gemak bent of omdat de kids op bed liggen en je liever niet weg gaat. Graag bezoek ik je thuis en bespreken daar alles wat jij wilt weten over voeding en een gezonde leefstijl!

Dit kan dus ook in de avonduren of op zaterdag: wanneer het voor jou uitkomt, zodat je geen vrij hoeft te vragen op je werk of een oppas hoeft te regelen.

Ik zorg dat ik mijn weegschaal en mijn laptop meeneem zodat we ook bij jou thuis alles kunnen bespreken. Wel ben ik genoodzaakt om €0,25 reiskosten per kilometer in rekening, gerekend vanaf mijn praktijkadres.

Plan zelf je afspraak in, op het moment dat het jou goed uitkomt. Geef alleen wel even aan dat je wilt dat ik bij jou thuis kom. Ook ben ik ook telefonisch of via whatsapp te bereiken op: 06-111 966 41.

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *