Diëtisten

Uit ervaring weten we dat je je doelen het  beste kunt behalen door realistische doelen te stellen en met praktische adviezen doelgericht aan het werk kunt gaan. Gezond leven, genieten van het leven en van een goede voeding en in balans komen zijn kernwaarden van 123voedingsadvies.com. Onze belangrijkste wens is dat een ieder, met welk dieet dan ook oprecht kan genieten en zijn of haar doelen kan bereiken, mits je hier zelf ook je energie in steekt natuurlijk. Bij ons sta jij centraal.

Lisette Elskamp foto_professioneel

Ik ben Lisette en ben de praktijkeigenaar van 123voedingsadvies.com. Sinds 2015 ben ik werkzaam als Allround diëtist en adviseer ik dagelijks cliënten om gezond en smakelijk te kunnen eten.  Mijn passie voor gezond én smakelijk eten komt duidelijk naar voren in mijn vrije tijd waarbij ik graag alles uitprobeer in de keuken: diverse diëten, verschillende keukens en ook staat de Big Green Egg minimaal wekelijks aan.

Ik ben een diëtist die de klant centraal stelt en het belangrijk vind om realistische doelstellingen op te stellen en daarbij een advies op maat te geven waarbij ik kijk naar de lichaamssamenstelling, maar ook naar het eetgedrag, leefomstandigheden (werk, drukte van een gezin etc) en andere omstandigheden die een rol spelen bij een verandering van het voedingspatroon. Ik ben vrij persoonlijk en sta dicht bij mijn klanten en geniet van de band die ik opbouw gedurende de behandeling.

Specialisatie is het behandelen van buik- en darmklachten. In mijn praktijk zag ik veel mensen die al van alles hebben geprobeerd om van hun buikklachten af te komen. Veel mensen stappen voor de zoveelste keer naar hun huisarts of ze leggen zich er maar weer bij neer dat ze ermee moeten leren leven.

Voeding is niet alleen functioneel, het is ook een sociaal iets en mijn wens is dat  iedereen kan genieten van voeding. Ondanks mijn inzet zag ik veel mensen worstelen met darmklachten. Dat genieten wat ik zelf zo belangrijk vind, gaat helaas niet altijd op. Vaak was er de onzekerheid dat er misschien wel klachten optraden na een maaltijd. En waarom de ene keer wel en de andere keer niet?
Vaak hadden mensen een vrij normaal voedingspatroon. Mijn frustratie van het niet naar wens kunnen helpen van cliënten heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf steeds meer ben gaan verdiepen in buikklachten. Desondanks liepen mensen hier nog steeds vaak op vast. Daarom ben ik zelf voorlichtingsmaterialen gaan ontwikkelen.

Met als resultaat dat ik sinds 2016 vele mensen heb mogen begeleiden uit een steeds groter wordende regio met steeds betere resultaten. Mensen die meer energie krijgen, minder buikklachten, die weten wat ze kunnen doen om met zo min mogelijk klachten te kunnen leven. Dat gun ik jou ook.

Recente scholingen zijn o.a.

 • Bariatrie en Voeding (2021)
 • Duurzaam eten (2020)
 • PDS: pathofysiologie, voeding en behandeling, deel 1 en 2 (2020)
 • Emotie eten de baas (2019)
 • Verdieping FODMAP en SIBO (2018)
 • Nierfalen, GLNP (2017)
 • Hematologie en oncologie, GLNP (2017)
 • Het belang van spiermassa bij ondervoeding, NVD (2016)
 • Voeding en diabetes POST-hbo, HAN (2016)
 • COPD basis (2016)
 • COPD verdieping (2016)
 • Cardio Risicovasculair management, VV (2016)
 • Problemen van de gezonde darm NVD (2016)
 • Masterclass ‘Multidisciplinaire zorg rondom de fysiek kwetsbare oudere patiënt’
 • NDF Voedingsrichtlijn diabetes (NVD) 2015
 • Minor Motivational Interviewing HAN, (2014)

Ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici: 19913334389.

Betül Avci

Ik ben Betül, 24 jaar oud en het nieuwste lid van diëtistenpraktijk 123voedingsadvies.com en ik ben All-round diëtist. Wat betekent dat ik geschoold ben om alle ziektebeelden te kunnen en mogen behandelen. Ik hou van lezen, reizen (geschiedenis) en koken. Het liefst kook ik dagelijks uit een andere keuken: Nederlands, Turks, Mexicaans, Arabisch, Aziatisch, Italiaans, noem maar op! Wist jedat elke keuken met wat kleine aanpassingen tal aan gezonde gerechten bevat? Ik vind het belangrijk om bij cliënten het bewustzijn te creëren dat gezond en lekker gewoon samen gaan! Ik help cliënten graag naar een bewuste en gezonde leefstijl door SAMEN een wenselijk een haalbaar plan op te stellen. Mijn motto: Don’t eat less, just eat right.
Als extra voordeel: Mijn consulten kunnen naast het Nederlands ook in het Engels of in het Turks gevoerd worden.

U kunt bij mij terecht voor begeleiding bij:
Bariatrie/maagverkleining (gastric sleeve & bypass)
Covid-19 bij ziekte en herstel
Darmklachten (Geen FODMAP)
Diabetes mellitus type 1 & 2
Drinkvoeding, sondevoeding en parenterale voeding
Eetbuien en eetstoornissen
Hormonale disbalans (PCOS)
Hart- en vaatziekten
Hypertensie (hoge bloeddruk)
Hypercholesterolemi (hoog cholesterol)
Kindervoeding en andere problematiekMaagklachten (brandend maagzuur, misselijkheid, reflux, maagzweer)
Oncologie/kanker
Ondergewicht en ondervoeding (door ziekte)
Overgewicht en obesitas
Sportvoeding
Turkse/multiculturele Eetcultuur
Voedselallergieën
Voeding voor en na operaties
Voeding bij zwangerschap en borstvoeding

Ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici: 19105976589

Share

1 gedachte over “Diëtisten”

 1. Hoi Lisette,

  Ik had de papieren in de auto voor je klaar liggen, dus heb ik het door je brievenbus gedaan.

  Trouwens, jouw brievenbus is bijna vol.

  Bedankt voor de begeleiding 😀

  Groetjes,
  Jenny Noya.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *