Gezonde hapjes & tussendoortjes

Er zijn regelmatig momenten op een dag waarop je ‘even’ trek hebt. Je neemt dan een tussendoortje of een hapje. Er valt enorm veel te kiezen als het gaat over tussendoortjes. De één nog lekkerder dan de ander. Een gezond tussendoortje zorgt voor een actievere stofwisseling, voorkomt honger en vreetbuien en helpt bij een stabiele bloedglucosespiegel.

Vindt je het fijn om wat hulp te krijgen bij het kiezen voor tussendoortjes en hapjes? Graag laat ik je zien dat dit simpel, gezond én smakelijk kan zijn. Daarom organiseer ik graag een workshop ‘Gezonde hapjes en tussendoortjes’.

Ik begin met een stukje voorlichting over wat je lichaam op een dag nodig heeft en vertel wat er gebeurt in je lichaam. Ook vertel ik je over soorten, hoeveelheden en tijden waarop je een tussendoortje kunt eten.

Erna gaan we aan de slag! Terwijl je tussendoor stiekem al wat proeft, maken we in de keuken de lekkerste tussendoortjes en hapjes. Hierbij maak je kennis met verschillende gezonde en smakelijke hapjes en tussendoortjes. Erna gaan we er lekker bij zitten en eten we het op. Alles wat je niet opeet mag natuurlijk meegenomen worden. Aan het eind van de workshop krijg je de recepten mee naar huis, zodat je thuis alles nog eens kunt maken.

De kosten van de workshop zijn €25,00 p.p. met een minimale deelname van acht cursisten. Daarvoor bereiden we samen verschillende hapjes en tussendoortjes en geniet je samen met de mensen met wie je komt.

De workshops zijn niet glutenvrij, maar dit kan op verzoek natuurlijk wel geregeld worden. Als je andere voedselallergieën hebt, laat het me vooraf weten dan hou ik er rekening mee.

Wil jij deelnemen of heb je vragen? Je kunt vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of telefonisch via 06-111 966 41.

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *