Gezamenlijk spreekuur

Soms kan het handig zijn om een gezamenlijk spreekuur te houden. Op deze manier hoeven patiënten niet naar verschillende locaties maar kunnen zij meerdere afspraken na elkaar bezoeken. Dit kan een groot voordeel zijn. Voor de cliënt, maar ook voor de multidisciplinaire samenwerking bij bepaalde ziektebeelden of ketenzorg.

Ik ben bereid om samen met verschillende zorgprofessionals rond de tafel te gaan. Heb jij of je cliënt behoefte aan een gezamenlijk spreekuur, ketenzorg of wil je verder kennismaken, neem dan contact met mij op via 06-111 966 41 of mail naar info@123voedingsadvies.com.

Samenwerken?
Ik sta open voor een samenwerking met verschillende andere disciplines, bijvoorbeeld met een gezondheidscentrum, fysiotherapiepraktijk of een sportschool. Wil je dat ik bij jou spreekuur kom houden, een presentatie of wil je een workshop over een voeding gerelateerd onderwerp in je praktijk? Neem dan contact op, we kunnen samen de mogelijkheden bespreken.

Ik neem zelf mijn benodigdheden zoals een computer, weegschaal, meetatributen en foldermateriaal mee. Het enige wat ik nodig heb is een tafel, minimaal drie stoelen en een afgesloten ruimte vanwege de privacy.

Ik ben telefonisch te bereiken of via Whatsapp op: 06-111 966 41. Daarnaast kun je mij bereiken via het contactformulier of via info@123voedingsadvies.com.

Share