Courses: Hoofdgerecht

Ossenhaas in rode wijnsaus

Binnen dit kerstmenu voor vleesliefhebbers heb ik gekozen voor ossenhaas: een heerlijk zacht stukje vlees met een warme saus. Een eerste keer van maken en direct zó heerlijk. Het vlees heb ik gekocht bij de aldi: Ideaal, de stukjes vlees zijn per portie verpakt zodat je bij het serveren makkelijk iedereen zijn deel geeft.  

Share

Quesadilla met kip

Al vaak van gehoord, nog nooit eerder gegeten. Al een paar jaar stond het op de planning, maar dit keer heb ik het uitgevoerd. En een spijt dat ik heb dat ik het niet eerder gemaakt heb!    

Share

kwarkdeeg voor hartige quiches

Bladerdeeg voor een quiche is naast heel erg lekker, ook heel erg vet. Daarom heb ik een recept ontdekt dat een stuk magerder is en heel makkelijk te maken. Het recept voor is voor 1 quiche bedoeld.  

Share

Gestoofd konijn

‘Het was kerstmis 1961, ik weet het nog zo goed mijn konijnenhok was leeg’. Een bekend liedje. Naar aanleiding van dat liedje heb ik vorig jaar voor het eerst konijn gegeten. Het recept was zo’n groot succes dat ik het recept graag met jullie deel. Dit recept was een grote verrassing van verschillende smaken die …

Gestoofd konijn Lees meer »

Share