Instellingen en bedrijven

Over 123voedingsadvies.com
Ik vind het belangrijk om als diëtist op professionele en persoonlijke wijze te adviseren en te begeleiden naar een voedings- en leefpatroon dat helpt om een cliënt zich gezonder te voelen. Daarbij vind ik het belangrijk dat mensen, ongeacht wat nodig is om de gezondheid te verbeteren, kunnen blijven genieten van voeding.

Dit wil ik doen door scholieren, medewerkers en cliënten te ondersteunen naar een gezondere leefstijl. Dit kan door:
• Groepsvoorlichtingen op scholen of in bedrijven;
• spreekuren op locatie;
• screening en advisering van de kantine;
• workshops (zoals: gezonde tussendoortjes, gezond ontbijten).

Heb je iets anders in gedachten, ik sta open voor andere ideeën. Als je contact met mij opneemt maken we een afspraak waarin we de mogelijkheden bespreken.

Scholen
Als school vindt je het waarschijnlijk heel belangrijk dat kinderen een goede toekomst krijgen. Heb je al eens gedacht aan een diëtist als onderdeel van het onderwijs?

Overgewicht is een probleem dat steeds vaker voorkomt. Daarnaast moeten kinderen (en de ouders) uit steeds meer soorten producten kiezen wat een gezonde voeding is. Soms is het lastig om een keus te maken.  Door op jonge leeftijd al een gezonde leefstijl te adviseren is het mogelijk dat zij zich gezonder en fitter voelen, minder snel ziek, maar ook kan het helpen om overgewicht tegen te gaan.

Juist op scholen is het belangrijk om energie in een goede kennis over een gezonde leefstijl mee te geven omdat zij een groot deel van hun tijd op school doorbrengen.

Nu vraag je je misschien af: Wat kan een diëtist betekenen voor mijn school? Ik kan je helpen bij:
• Het geven van voedingsvoorlichting in de klas, of op een ouderbijeenkomst;
• Opstellen van een voedingsbeleid: maaltijden, tussendoortjes of juist voor traktaties;
• Advies om de schoolkantine gezonder te maken.

Als er niet bij zit wat je in gedachten hebt, laat het me weten. Ik maak graag een afspraak om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Ik ben te bereiken via telefonie op: 0627016626. Daarnaast kun je mij bereiken via het contactformulier of via info@123voedingsadvies.com.

Bedrijven
Werknemers met een gezonde leefstijl presteren beter, zijn minder vaak ziek en zorgt voor een plezierige werksfeer omdat de werknemers fitter zijn.

Als werkgever kun je een bijdrage leveren aan de gezondheid van het personeel binnen jouw bedrijf. Om ervoor te zorgen dat jouw werknemers een gezondere leefstijl krijgen zijn twee dingen noodzakelijk:
• Voldoende aanbod van gezonde voeding;
• Motivatie om daadwerkelijk te kiezen voor de gezonde voeding.

Daar wil ik je graag bij helpen. Ik help bij het verbeteren van het aanbod en bied hulp bij het motiveren van jouw werknemers. De manier waarop ik dit wil doen is:
• Spreekuur voor werknemers (incl. screening op overgewicht, meten vetpercentage, bepalen metabole leeftijd en advies op maat);
• Advies om de kantine gezonder te maken;
• Workshops (o.a. voor een gezonde lunch, tussendoortjes of ontbijt).

Als er niet bij zit wat je in gedachten hebt, laat het me weten. Ik maak graag een afspraak om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Ik ben telefonisch te bereiken op: 06-111 966 41. Daarnaast kun je mij bereiken via het contactformulier of via info@123voedingsadvies.com.

Share