De diëtist als boodschappen- en keukencoach

Er zijn ontzettend veel keuzes in de supermarkt. Vind jij het soms ook lastig om een keus te maken? Wat is een verantwoorde keuze als je kijkt naar alle soorten merken en producten. Welk soort product is goed om in te bakken? Welk tussendoortje is goed voor mijn kind? Als je medische klachten hebt, zoals diabetes, darmklachten, ondervoeding, overgewicht of een allergie, kan het fijn zijn om een steuntje in de rug te krijgen bij het doen van boodschappen.

Vind jij het fijn om samen met mij boodschappen te doen? Samen kijken we eerst welke producten je nu gebruikt. Ook kijken we samen naar etiketten zodat je zelf kunt kiezen wat goed is voor jou. Erna gaan we samen naar de supermarkt waar je zelf vaak komt. Daar geef ik jou advies over voorkeursproducten in plaats van het product wat je nu gebruikt. Ook laat ik je kennismaken met nieuwe gezonde producten.

Als je meer wilt weten hierover, de tarieven of andere vragen hebt met betrekking tot eten, kun je het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via 06-111 966 41 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Share