Afspraak inplannen?

Nieuwe cliënt in de praktijk? Welkom.
Bekijk eerst onderaan de pagina de meest gestelde vragen bij het maken van een afspraak. Tevens willen we je wijzen op de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.  

Plan vervolgens hieronder makkelijk en snel je intake gesprek door te klikken op de button ‘naar de online agenda’. Kies voor de optie ‘nieuwe inschrijving’. Doorloop de stappen en kies een dag en tijd dat jou goed uitkomt. Let op: aan het maken van een afspraak kunnen kosten verbonden zijn die veelal vergoed worden door de zorgverzekeraar. Lees hierover meer op de pagina Tarieven.

Bestaande cliënt?
Via de online agenda kun je geplande consulten inzien en wijzigen. Hiervoor klik je ook op: ‘Naar de online agenda’ en log in met je gebruikersnaam of wachtwoord. Als je deze nog niet hebt kun je een mailtje of whatsapp sturen naar de praktijk. Als uw afspraak minder dan 24 uur in het voren ligt kan deze niet meer gewijzigd worden. 

Naar de online agenda


Veel gestelde vragen bij het maken van een afspraak:

Heeft 123voedingsadvies.com een contract met mijn zorgverzekeraar?

In 2023 hebben wij een contract met de meeste zorgverzekeraars, maar niet met allemaal. Caresq is de enige zorgverzekeraar met wie wij géén contract hebben afgesloten.

Wel heb ik een contract met onderstaande zorgverzekeraars:

Anderzorg
Avero Achmea
Bewust
Besured
CZ
CZdirect
De Amersfoortse
De Friesland
Ditzo
DSW
FBTO
Hema
Interpolis
InTwente
IZA

IZZ (CZ zorgkeuzepolis)IZZ (via VGZ voor de zorg)
Just
Menzis
Nationale Nederlanden
National AcademicOHRA
ONVZ
OZF
PMA
PNO
Pro Life
Salland

Promovendum
Stad Holland
United Consumers (VGZ)
Unive
VGZ
VVAA
ZEKUR
ZieZo
Zilveren Kruis
Zorg en Zekerheid
ZorgDirect
Zorgverzekeraar UMC

Ook als wij geen contract hebben met betreffende zorgverzekeraar mag je op consult komen. Je ontvangt dan een factuur die je eerst zelf moet voldoen en vervolgens kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Deze vergoed dan een groot deel van de kosten.

Is een verwijsbrief nodig?
Wanneer er medisch gezien veel speelt of bij gebruik medicatie ontvangen wij graag een verwijsbrief met relevante labuitslagen en relevante medische achtergrond. Bij de meeste zorgverzekeraars is een verwijsbrief niet verplicht. Uitzonderingen zijn: CZ, Delta Lloyd, OHRA, De Friesland en Kiemer.

Wat zijn de kosten?
Consulten declareren wij rechtstreeks bij de zorgverzekeraar, mits hiermee een contract is. Vanuit de basisverzekering wordt drie klokuren per kalenderjaar vergoed. Echter geldt hierbij wel het verplichte eigen risico. Wordt je verwezen door je huisarts of praktijkondersteuner vanwege COPD, Diabetes mellitus of CRVM (hoge bloeddruk of hoog cholesterol o.a.) (= Ketenzorg) Dan is er geen verrekening met het eigen risico. Ook voor kinderen onder de 18 jaar geldt het eigen risico niet. Dit betekent dat kinderen kosteloos naar de diëtist kunnen. Lees hier meer over tarieven.

Wat als ik toch niet kan komen?
Annuleren of verzetten kan tot uiterlijk 24 uur vooraf. Afspraken op maandag dienen uiterlijk vrijdag geannuleerd te worden.  Voor niet tijdig geannuleerde afspraken en bij niet op de afspraak verschijnen wordt de voor jou ingeplande tijd in rekening gebracht. Afspraken kun je tevens telefonisch/mail of via whatsapp annuleren.

Is er ook avondspreekuur?
Ja, Onze praktijk heeft om de week avondspreekuur op de dinsdag in Zeewolde. 

Op welke locaties kan ik terecht?
In Zeewolde kunt u terecht aan Medisch Centrum Waterland, Horsterweg 36 te Zeewolde.  

Share