Verwijsinformatie/rapportage

Voor het doorverwijzen is het prettig als een arts gebruik maakt van een ondertekende verwijsbrief. Deze informatie helpt mij bij het opstellen van een diëtistische diagnose en behandelplan. Met een verwijsbrief kan ik rekening houden met bijvoorbeeld de werking van medicijnen. Ook is het mogelijk aan te geven of de arts op de hoogte wil blijven van de behandeling.

Ondanks dat het al een paar jaar niet meer verplicht is een verwijsbrief in te vullen voor een bezoek aan de diëtist, zijn er enkele zorgverzekeraars die zonder verwijsbrief een consult niet vergoeden. Daarom wil ik vragen om deze toch op te sturen of mee te geven.

Download hier je verwijsformulier:
verwijsformulier

Mijn streven is om bij een doorverwijzing ervoor te zorgen dat een cliënt binnen een week een afspraak kan maken. Dit kan de cliënt ook zélf doen. Een extra voordeel is dat ik ook in de avonduren en op zaterdag bereid ben om cliënten te ontvangen. Zeker in drukke tijden biedt dit een uitkomst voor cliënten.

Als je als arts meer informatie wilt over mijn werkwijze wilt weten en/of nader kennis wilt maken, neem dan gerust contact op. Ik ben telefonisch te bereiken via 06-111 966 41 of via de mail: info@123voedingsadvies.com

Rapportage
Als behandelend arts ontvang je, in overleg met de cliënt, een rapportage over het verloop van de behandeling. Dit geldt ook voor patiënten die niet zijn doorverwezen.

Rapportages die je kunt verwachten zijn de bevindingen uit het eerste gesprek, aan het eind van de behandeling en bij eventuele tussentijdse problemen.

Heb je eerder behoefte aan een rapportage of een moment van contact, neem hiervoor contact op via 06-111 966 41 of via info@123voedingsadvies.com

 

 

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *