Healthy breakfast & lunch

Ontbijten en lunchen: Het komt elke dag weer terug. Vaak komen we niet verder dan het eeuwige dezelfde ontbijtje.
Vindt jij het ook lastig om een goede keuze te maken voor je ontbijt en je lunch? Graag laat ik je zien dat dit simpel, gezond én smakelijk kan zijn. Daarom organiseer ik graag een workshop ‘Healthy breakfast & Lunch’.

Allereerst vertel ik je iets over een gezonde voeding en welke producten je hierbij nodig hebt. Ik maak gebruik van groenten, kruiden, zuivel, eieren, (volle) granen en onbewerkte producten. Hiermee kun je de smakelijkste gerechten maken.

Ik laat je kennismaken met verschillende gezonde en verantwoorde manieren van ontbijt en lunch die we samen bereiden. Alleen door zélf actief met een gezonde voeding bezig te zijn, leer je met onbewerkte producten te koken. Na de bereiding mag je natuurlijk uitgebreid genieten van je eigen creaties. Ik schenk er een glaasje vruchtensap of een smoothie bij. Aan het eind van de workshop krijg je de recepten mee naar huis, zodat je thuis alles nog eens kunt maken.

De kosten van de workshop zijn €25,00 p.p. met een minimale deelname van acht cursisten. Daarvoor bereiden we samen een complete ontbijt en lunch en geniet je samen met de mensen met wie je komt.

De workshops zijn niet glutenvrij, maar dit kan op verzoek natuurlijk wel geregeld worden. Als je andere voedselallergieën hebt, laat het me vooraf weten dan hou ik er rekening mee.

Wil jij deelnemen of heb je vragen? Je kunt vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of telefonisch via 06-111 966 41.

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *